ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Π.Σ.

Για την  διαδικασία με την οποία θα διεξαχθεί η ηλεκτρονική ψηφοφορία πατήστε ΕΔΩ

 Η Επιστολή μας

Πληροφορίες για την

 ηλεκτρονική εκλογική διαδικασία

Το ψηφοδέλτιο της ΕΑΑΠΣ

       Πίνακας Ανακοινώσεων

 

Υποψήφιος

 Κωνσταντίνος Δ. Ζαγγογιάννης - Αντιπύραρχος

Ε.Α.Α.Π.Σ. - ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, οι οποίες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονική ψηφοφορία την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 (Ω:08.00-19.00), αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα.

Η διαχρονική αγάπη και η καθημερινή μου διάθεση για προσφορά στο Πυροσβεστικό Σώμα και στους συναδέλφους, αποτέλεσαν και συνεχίζουν να αποτελούν αξίες πρώτης προτεραιότητας στην Υπηρεσιακή και Συνδικαλιστική μου πορεία. Πολλοί ίσως δεν με γνωρίζετε προσωπικά, αλλά μέσω των ιστοσελίδων μου www.facebook.com/zago.gr & www.zago.gr με θέματα οικονομικού, ασφαλιστικού, πυροσβεστικού και γενικού ενδιαφέροντος.

     Η εκλογή εκπροσώπου στο υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, θα  πρέπει να αποτελεί την κορυφαία διαδικασία αξιοκρατίας, υπό το πρίσμα την εξυπηρέτησης των αναγκών των συναδέλφων. Το διακύβευμα αυτής της εκλογικής διαδικασίας είναι η επιλογή του συναδέλφου που θεωρείτε ότι έχει την ενσυναίσθηση, την ικανότητα, την διάθεση και τη θέληση να αφουγκραστεί την ανάγκη σας  την στιγμή που θα κριθεί η μετάθεσή σας, γεγονός που θα διαταράξει τον τρόπος ζωή σας και το βιοτικό σας επίπεδο.

     Η πιθανή εκλογή μου, υπερβαίνει τη φιλοδοξία για κατάληψη μιας θέσης και το αίσθημα της ικανοποίησης που μπορεί να προκύπτει από αυτή. Η συνδικαλιστική μου πορεία και ο τρόπος με τον οποίο εκπροσωπώ μέχρι σήμερα τους συναδέλφους όλων των βαθμών και κατηγοριών το αποδεικνύει. Η δραστηριότητα που επέδειξα στις συνδικαλιστικές θέσεις που έχω αναλάβει μέχρι τώρα αποτελούν εχέγγυα για την εκλογή μου.

Συνάδελφοι,

     Οι μεταθέσεις των Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος δεν αποτελούν μόνο ευθύνη των αιρετών μελών του Συμβουλίου Μεταθέσεων, καθώς οι ρόλοι όλων των μελών είναι διακριτοί, όμως μια ουσιαστική εκπροσώπηση των Αξιωματικών στο Συμβούλιο, η οποία παρεμβαίνει και αναδεικνύει τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης στα πλαίσια της νομιμότητας, αποτελεί αντίβαρο στο τελικό αποτέλεσμα, διασφαλίζοντα την δικαιοσύνη και την αμεροληψία.

     Η συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία, πέραν του ότι αποτελεί υπηρεσιακή υποχρέωση, προάγει την αναβάθμιση  του ρόλου των αιρετών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων και την υπόσταση της ψήφου σας.

     Με αντίληψη της πραγματικότητας, υπευθυνότητα και πλήρη συνείδηση της σημασίας της  θέσης την οποία διεκδικώ, ζητώ τη ψήφο* σας.

 (*) Μέχρι δύο (2) ψήφοι ανά ψηφοδέλτιο.

 Ε.Α.Α.Π.Σ. - ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

 Κώστας Δ. Ζαγγογιάννης -  Αντιπύραρχος

 

Πτυχιούχος Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης,  Τμήματος Λογιστικής, ΑΤΕΙ Θεσσαλίας

           www.facebook.com/zago.gr   1 www.zago.gr  2 http://greekfirefighters.zago.gr

 6944 312034     www.zago.gr/ekloges     info@zago.gr  

 

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ PDF: ΕΔΩ

Δείτε την συνδικαλιστική μου δραστηριότητα στην σελίδα :www.facebook.com/zago.gr

 

                         ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τρόπος διεξαγωγής εκλογών: Μόνο με ηλεκτρονική ψηφοφορία

Μέγιστο πλήθος ψήφων ανά ψηφοδέλτιο: Δύο (2)

Ημερομηνία εκλογών: Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022  (Ω:08.00 - 19.00)

Ποιοί μπορεί να ψηφήσουν: Ψηφίζουν όλοι οι Αξιωματικοί  του Π.Σ. (Γενικών Καθηκόντων,  Ειδικών Καθηκόντων,  Πτυχιούχοι, Εκ Πυρονόμων, Ειδικού Τμήματος κλπ),  ανεξαρτήτως  βαθμού και σε ποια  Συνδικαλιστική  Οργάνωση  ανήκουν (ΕΑΠΣ, ΠΟΕΥΠΣ, ΕΠΑΥΠΣ), καθώς είναι αδιάφορο το γεγονός εάν είναι εγγεγραμμένα μέλη ή όχι σε αυτές.

 

Λοιπές πληροφορίες: Η ψηφοφορία  αποτελεί Υπηρεσιακή Υποχρέωση και διεξάγεται με ευθύνη της Υπηρεσίας, σύμφωνα τα οριζόμενα  στην νομοθεσία και στις σχετικές διαταγές της.

 

 

 

                  

                                             ΟΔΗΓΙΕΣ

                                 ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

 

 

Ø  Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα γίνει με χρήση της «Ψηφιακής Κάλπης ΖΕΥΣ» του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας ΑΕ (ΕΔΥΤΕ ΑΕ) και χρήση των προσωπικών σας email τα οποία σας ζητήθηκαν με διαταγή του Α.Π.Σ. να δηλώσετε (*) και προωθούνται πριν τις εκλογές στην εν λόγω Εταιρεία, τηρούμενων των διατάξεων περί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων και περί κρυπτογραφήσεων, σύμφωνα τα διαλαμβανόμενα στο σχετικό ΦΕΚ .

Ø  Μία (1) τουλάχιστον εβδομάδα πριν από τη διενέργεια των εκλογών, οι Εφορευτικές Επιτροπές αποστέλλουν, μέσω της «Ψηφιακής Κάλπης ΖΕΥΣ» σε όλους τους εγγεγραμμένους εκλογείς ένα εξατομικευμένο ηλεκτρονικό μήνυμα ενημερώνοντάς τους για τη διαδικασία διεξαγωγής των εκλογών μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Ø  Δύο (2)  ημέρες πριν την διεξαγωγής της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, ένα δεύτερο εξατομικευμένο ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο περιλαμβάνει την ακριβή διαδικτυακή διεύθυνση (URL), μέσω της οποίας ο εκλογέας ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία πληροφορία.

Ø  Την καθορισμένη ημέρα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (12/12/2022), οι συνάδελφοι πατώντας στην  διαδικτυακή διεύθυνση (URL) που τους έχει αποσταλεί μέσω email, καταχωρούν την ψήφο τους στο ηλεκτρονικό σύστημα «ΖΕΥΣ».

Ø  Μόλις καταχωρηθεί η ψήφος, ο ψηφοφόρος θα λάβει  μέσω εξατομικευμένου ηλεκτρονικού μηνύματος email μια ψηφιακή Απόδειξη Καταχώρισης Ψήφου, η οποία αποτελεί μοναδικό κρυπτογραφικό τεκμήριο της συμμετοχής του στην ψηφοφορία.

Ø  Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει  τις ανωτέρω ειδοποιήσεις μέσω email, θα πρέπει πρώτα να τις αναζητήσετε στην "Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία - Spam" του Λογαριασμού email σας και σε περίπτωση που δεν σας έχουν αποσταλεί να επικοινωνήσετε με την αντίστοιχη Εφορευτική Επιτροπή.

Ø  Μετά την λήξη της ψηφοφορίας η «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» καταμετρά τα ψηφοδέλτια, τα αποτελέσματα των οποίων εξάγονται από την εφορευτική επιτροπή σύμφωνα τα διαλαμβανόμενα στο σχετικό ΦΕΚ .

(*)  Για να ελέγξετε την ορθότητα του email με το οποίο θα κληθείτε να ψηφήσετε μπορείτε να μεταβείτε στην "Προσωποποιημένη Ενημέρωση" της ιστοσελίδας του Π.Σ  https://atomika.fireservice.gr/web και σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι αυτό δεν είναι σωστό ή ότι δεν είναι καταχωρημένο, θα πρέπει να απευθυνθείτε στην Υπηρεσία σας για την αποκατάσταση της καταχώρησης, σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται κάθε φορά είτε από την Υπηρεσία , είτε από την αρμόδια  Εφορευτική Επιτροπή.

 

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Π.Σ.

             Κωνσταντίνος Δ. Ζαγγογιάννης - Αντιπύραρχος

Υποψήφιος με την Ε.Α.Α.Π.Σ.

 

 

                            ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

                

 # 5-12-2022 Απεστάλη σήμερα το πρώτο  εξατομικευμένο ηλεκτρονικό μήνυμα email  από την «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ»,  με το οποίο ξεκινάει η εκλογική  διαδικασίας. Σε περίπτωση που ο υπάλληλος δεν έλαβε το ανωτέρω μήνυμα, θα πρέπει να ελέγξει την ανεπιθύμητη αλληλογραφία του (spam). Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να έχουν δοθεί στην Υπηρεσία λανθασμένα στοιχεία επικοινωνίας.

Επισημαίνουμε ότι η συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία  αποτελεί υπηρεσιακή υποχρέωση. Για τον λόγο αυτό, ταυτόχρονα με το email, απεστάλη σήμερα στο PSNET και σχετική διαταγή από την Δ/ση Ανθρωπίνων Πόρων του Α.Π.Σ..

 

Με την εξέλιξη της διαδικασίας, στο σημείο αυτό της σελίδας μας,

θα ανακοινώνονται σταδιακά περαιτέρω πληροφορίες!!!

 

Την ημέρα των εκλογών θα αναρτηθούν οδηγίες, παραδείγματα

και απλά βήματα που χρειάζεστε για να ψηφίσετε!!!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες

 επικοινωνήστε μαζί μου

6944 312034

www.zago.gr/ekloges                                                                                                                           Last update: 05-12-2022